REFERENCE

NAŠI PARTNERI

Mi gradimo poverenje i dugotrajno partnerstvo sa našim klijentima. Trudimo se da se prilagodimo vašim idejama kako bismo se osećali kao deo vašeg tima. Pridružite nam se.

Standardi u domenu bezbednosti i zaštite

ISO/IEC 27001:2013 – Sistem menadžmenta bezbednošću informacija

„Mudrima je poznata samo jedna zaštita koja je prednost i bezbednost za sve. Šta je to? Nepoverenje.“ Demosten (384.-322 p.n.e.)

ISO/IEC 27032:2012 – Bezbednost informacija - „Cyber“ bezbednost

“Postoje dve vrste kompanija: one koje su bile napadnute od strane hakera, i one koje će tek biti.” Robert Mueller – director FBI

ISO/IEC 27035:2016 - Menadžment incidentima narušavanja bezbednosti informacija

Samo politike bezbednosti informacija i/ili kontrole ne garantuju potpunu zaštitu informacija, informacionih sistema, usluga ili mreža.

ISO/IEC 27017:2015 – Bezbednost informacija - Kodeks prakse kontrola bezbednosti za „cloud“ servise

ISO / IEC 27017 pruža poboljšane kontrole zа pružaoce usluga u „cloudu“ i klijenata „cloud“ usluga. ISO / IEC 27017 оbjašnjava uloge i оdgovornosti оbeju strana како bi pomogli u „cloudu“ da budu sigurne i bezbedne kao i ostali podaci uključeni u sertifikovani sistem upravljanja informacijama.

ISO/IEC 27018:2014 - Bezbednost informacija – Kodeks prakse za zaštitu ličnih podataka (PII) u javnom „cloud- u“ koji deluju kao procesori „PII“

ISO / IEC 27018 - Kodeks prakse za zaštitu ličnih podataka u javnom “cloud” koji deluju kao procesor. “Cloud” nudi organizacijama I potrošačima razne prednosti: uštede troškova, fleksibilnost i mobilni pristup informacijama su na vrhu liste. Takođe izaziva zabrinutost u pogledu zaštite podataka i privatnosti posebno oko ličnih podataka.

GDPR – Generalna regulativa za zaštitu ličnih podataka

Dan zaštite podataka o ličnosti obeležava se 28. januara, kada je 1981. Godine kada je počelo potpisivanje Konvencije o zaštiti lica u odnosu na automatsku obradu ličnih podataka, prvog pravno obavezujućeg međunarodnog ugovora u ovoj oblasti.